Energie Efficiëntie

Voor onze klanten is energie-efficiëntie altijd een punt van zorg. En deze zorg biedt tegelijk ook kansen voor elk bouwproject, renovatie en exploitatie. Werken aan energie-efficiëntie geeft de mogelijkheid om de operationele kosten te verminderen, de milieu- impact te verbeteren, te voldoen aan regelgeving, het erfgoed te beschermen of het comfort te verbeteren.

De energiekosten zijn vluchtig, de normen verstrengen, onze maatschappij is aan het veranderen. Energie-efficiëntie in een veranderende omgeving is een boeiende uitdaging voor ons team van experten.

De expertise van Tractebel strekt zich uit van de audit tot de inbedrijfstelling, van de gemeenteschool tot de grote gebouwencomplexen, van de KMO tot de grote industriële ondernemingen en bestrijkt het hele gamma van technische studies, alle technieken, en alle types opdrachtgevers.


Eenvoud, efficiëntie, hernieuwbaarheid: deze visie op duurzame energie weten we te combineren met de financieel-economische dimensie die van cruciaal belang is voor het succes van elk project.

 

Referenties Energie Efficiëntie

Bouw van duurzaam kantoorgebouw North Light/Pole Star in Brussel

Vlakbij het Brusselse Noordstation bouwen AG Real Estate en GDF SUEZ Groep de nieuwe hoofdzetel van GDF SUEZ. Het wordt een werkplek voor meer dan 3.100 medewerkers, die nu nog...

lees meer

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD