Audits & Due Diligence

  • Audit van het bestaande
  • Decision Support
  • Implementatie

Tractebel hecht groot belang aan de kwaliteit van de verzamelde informatie bij haar audits en due diligences. Wij werken met middelen die zijn aangepast aan iedere specifieke situatie (analyse van documenten, bezoeken, instrumentatie, interviews). Deze stappen zijn essentieel voor het realiseren van een betrouwbare en relevante analyse. Onze terreinervaring en onze modelleringsmogelijkheden laten ons toe om becijferde en onderbouwde aanbevelingen te doen. Op die manier werken we aan de bestaande structuren, aan de technische installaties (HVAC, warmwatervoorziening, verlichting, enz.),  de exploitatie (onderhoud, gedragingen, management) en de hernieuwbare energie. De aanbevelingen zijn geprioriteerd en, in overleg met de klant, ontwikkelen we scenario’s die rekening houden met zijn organisatie, doelstellingen en middelen.

Tractebel beschikt verder over alle vereiste vaardigheden en ervaring nodig om de opdrachtgever te begeleiden tot bij de implementatie van de oplossingen en kunnen hem derhalve de correcte beheersing van het budget en de prestaties garanderen.

 Contact 

Jan Lecompte
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD