Certificaten

  • Evaluatie van de haalbaarheid van certificeringen
  • De toepassing van de aanpak
  • Ondersteuning voor certificering


Duurzame gebouwen ontwerpen vereist een bijzondere aanpak. Het is essentieel dat men zich concentreert op een minimaal energieverbruik, de toepassing van duurzame technologieën en op de sociale aspecten van duurzaamheid. De bijdrage die de certificering levert is van essentieel belang.

Deze onmiskenbaar heilzame aanpak zorgt er ook voor dat bedrijven hun ambities kunnen tonen inzake duurzame ontwikkeling. Tractebel is ter zake een referentie partner die een breed scala van certificerings-opties beheerst van nut tijdens de aanbouw maar ook wanneer in bedrijf (zoals ILL, BREEAM, LEED, HQE, VALIDEO, PHPP, ...).

Certificering: heilzame aanpak

De legitimiteit van de certificering vereist in eerste instantie een strenge, aangepaste en transparante toepassing ervan. Tractebel garandeert zowel de aanpak zelf, de organisatorische aspecten maar ook de technische evaluaties die vereist in elke fase en dit op uiteenlopende dimensies: energie, comfort, visueel comfort, akoestiek, materialen, afval, waterbeheer...


Certificering: Toegevoegde Waarde

Certificering is een manier om het werk te valoriseren en bekend te maken bij haar klanten en haar markt. Tractebel begeleidt u bij het verkrijgen van de certificaten. De interactie met de opdrachtgever, architect, ingenieurs in speciale technieken en toeleveranciers speelt herbij een belangrijke rol.

 Contact 

Jan Lecompte
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD