Masterplannen Energie

Of het energievraagstuk zich nu stelt op het niveau van een multi-site vastgoed of voor een terrein, het vraagt steeds om een strategische reflectie. Zo'n strategische reflectie betrekt doorgaans drie dimensies: het besluitvormingsproces, de betrokkenheid en het veranderingsproces, en tenslotte het proces van opvolging en meting.

De besluitvorming is het resultaat van een gestructureerde aanpak. Tractebel ondersteunt haar klanten bij al deze stappen: stand van zaken en doelstellingen, bepalen van de strategie, identificatie van de beperkingen en risicobeheer, actieplan. Het succes van de strategie vereist vervolgens het engagement van alle stakeholders. Zo komen wij tussen tijdens de sensibilisering, opleiding en informatieverstrekking. Tenslotte, om een doel na te streven zijn meetpunten nodig. Wij zijn ook aanwezig in al deze stappen: dashboards, self-assessment procedure, kapitalisatie.
Om onze klanten tevreden te stellen brengen wij twee verschillende expertises tezamen: technische expertise en strategisch advies.

 Contact 

Jan Lecompte
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD