Baggeradvies

In samenwerking met gespecialiseerd filiaal IMDC kan Tractebel u helpen om de ideale baggeruitrusting te bepalen voor uw project, of om uw baggervloot te optimaliseren. Wij kunnen praktische richtlijnen leveren met betrekking tot de beste uitvoeringsmethodes voor uw bagger- en landwinningsprojecten, ongeacht het stadium waarin ze verkeren: haalbaarheidsstudie, voorontwerp, FEED, gedetailleerd ontwerp, aanbesteding ...

Wij kunnen instaan voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten, met inbegrip van de technische specificaties, de algemene en bijzondere voorwaarden, bij voorkeur op basis van de internationale FIDIC-voorwaarden. Speciale aandacht gaat hierbij naar het beperken van het risico op schadeclaims.

De milieuaspecten van baggerwerken zijn almaar belangrijker geworden. Dankzij onze grondige kennis van de relevante internationale wetgeving en de uitgebreide praktische ervaring van onze mensen kunnen we bijstand verlenen voor een brede waaier van toepassingsdomeinen: milieubeheer en -controle, risico-evaluatie, ontwerp van stortinrichting, evaluatie van verschillende lozings- en verwerkingsopties, rendabel hergebruik van baggerslib, vergunningen en milieu-impactstudies, compensatiemaatregelen, baggerpluim modellering en toezicht op baggeractiviteiten.

 Contact 

groeninckxJan Groeninckx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Referenties Baggeradvies

Nieuwe LNG-terminal in Antifer (Frankrijk)

Bij de bouw van een nieuwe LNG-terminal in het Franse Antifer verleende Tractebel advies.

lees meer

Onderwaterdam Doeldok

Tractebel tekende het gedetailleerde geotechnische ontwerp uit en optimaliseerde en verfijnde het conceptuele design van de onderwaterdam Doeldok

lees meer

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD