Offshore Infrastructuur

Offshore Infrastructuur omvat de volgende specialisaties:

Tractebel is gespecialiseerd in het ontwerp van offshore structuren, zoals funderingen voor windturbines, meetmasten, radarplatformen en transformatorstations. Wij hebben ervaring met Gravity Based Foundations, monopiles en jackets.

Tractebel biedt daarnaast engineeringdiensten voor andere offshore structuren, zoals kunstmatige eilanden, in- en uitlaatconstructies voor LNG-terminals en koelwatersystemen en aanlanding voor pijpleidingen en kabels.

Voor windturbineprojecten houden onze specialisten rekening met hydrodynamisch gedrag, erosiebescherming, weerrisico's en de milieu-impact. Naast deze diensten kunnen wij helpen met golfanalyses, morfologische studies, het ontwerp van bescherming tegen uitspoeling en de optimalisering van routes voor kabels en pijpleidingen.

In combinatie met onze competenties in burgerlijke bouwkunde kunnen we ook expertise aanbieden in de lay-out van windmolenparken, elektriciteitsproductie, -transmissie en ‑distributie.

 Contact 

groeninckxJan Groeninckx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Referenties Offshore Infrastructuur

Offshorewindmolenparken Frankrijk

De Franse overheid lanceerde binnen een grootschalig plan voor hernieuwbare energie een projectoproep voor vijf windmolenparken langs de Franse kust, samen goed voor een totale capaciteit van drie gigawatt. GDF...

lees meer

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD