Asbest Verwijdering

Tractebel is een van de zeldzame ondernemingen van raadgevend ingenieurs gespecialiseerd in de ontmanteling van fabrieken. Onze diensten omvatten:

  • de detectie en inventarisering van mogelijk gevaarlijke stoffen (zoals asbest, keramische vezels, gas- en olieresten) en het toezicht op de verwijdering van deze laatste
  • uitvoerbaarheidstudies en kosten- en tijdanalyses. Dankzij onze gebundelde ervaring beschikken we over een prijzenbibliotheek voor de werken verbonden aan de afbraak, verwijdering en/of sortering en recuperatie van materialen voor wederverkoop. Omdat de kosten voor bepaalde ontmantelingsactiviteiten kunnen oplopen, maximaliseren we zo de waarde van de afgebroken installatie.
  • de bepaling van de meest geschikte afbraaktechnieken (opblazen (met dynamiet), afbreken met behulp van een knabbelschaar, enz.), rekening houdend met de omgeving van de installatie, met name: nog in bedrijf zijnde installaties, gasleidingen, elektriciteitsleidingen en andere netten.
  • De bepaling van een optimale ontmantelingsfasering, volgens het advies van onze experts inzake structuurstabiliteit.

Duurzame ontwikkeling is een van de prioriteiten van Tractebel. We integreren dit aspect dan ook in onze renovatiestudies en bestuderen hierbij alle opties voor het hergebruik van de materialen.

 Contact 

Jan Lecompte
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Footer Tractebel 02

SHAPING OUR WORLD